Valpekurs

Påmeldingsfrist: 10.05.2024 20:00

Vis kart

Påmelding fra kr 2 000,00 inkl. avgifter

Drøbak Hundeklubb har holdt valpekurs siden 1972 og vi vet av erfaring at det er viktig å gi valpen en god start i livet. Derfor konsentrerer vi oss mye om samspillet mellom hund og eier. Her skal det bygges et grunnlag for god kontakt, samarbeid under lek og trening, og positiv fysisk kontakt mellom deg og din hund.

Vi lærer inn øvelsene på en positiv måte med hjelp av godbiter, leker og riktig bruk av stemme og kroppspråk.

Vi oppfordrer hele familien til å være med på kurset!

Det er viktig at hunden hører på alle i familien, det er også viktig at hele familien lærer hvordan de skal trene hunden.

Kurset holdes i løpet av en lørdag og to onsdager:

Lørdag 11. mai kl. 10:00 - 14:000 Praktisk del med hund

Onsdag 15. mai 19:00 - 20:00 Praktisk del med hund

Onsdag 22. mai 19:00 - 20:00 Praktisk del med hund

Forkunnskaper:

Det er ikke nødvendig med noen forkunnskaper

Ta med på kurs:

• Vann og skål
  • Halsbånd og line
  • Leker
  • Godbiter av ulike slag (det går mer enn du tror)
  • Bur/bil
  • Lunsj til deg selv (vi har tilgang til hytte hvor man kan koke vann/kaffe og ha ting i kjøleskap)
  • Klær etter været
  • En uthvilt hund, kurs kan være krevende for både to- og firbente

• Påmeldingen er bindende.
  • Av-melding kan kun skje vederlagsfritt ved bekreftelse med gyldig sykemelding fra lege eller attest fra dyrlege.
  • Kursdeltaker deltar på eget ansvar og er selv ansvarlig for eventuell skade hunden forårsaker.
  • Dersom en skade skulle ramme hund eller fører, kan det ikke fremmes erstatningsansvar overfor arrangøren med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet fra arrangørens side.

Ved spørsmål send gjerne en mail til drobakhundeklubb@gmail.com