Grunnferdighetskurs (onsdager)

Vis kart

Grunnferdigheter ligger til grunn for all annen trening vi gjør i rallylydighet, lydighet, freestyle og heelwork to music.

Grunnferdigheter er som grunnmuren i et hus og må være solid for at resten av byggverket skal bli bra.

Kurset passer for alle raser og størrelser.

Hvorfor trener vi grunnferdigheter?

Hunden skal ha et bevisst forhold til posisjoner og plassering, samt god kroppskontroll. Hunden skal også ha et bevisst forhold til de ulike kommandoene fører gir.

Grunnferdigheter passer best for ekvipasjer som tenker å konkurrere i rallylydighet og/eller lydighet.

Kurset avholdes onsdager til våren - mer informasjon kommer senere

Oppstart; Onsdag DD.MM kl. XX

Kurset gjennomføres 12 onsdager, der det er pause i påsken.

Siste kursdag er onsdag DD.MM

Forkunnskaper:

Du må ha gjennomført introkurs i Rallylydighet i Drøbak Hundeklubb

Ta med på kurs:

• Vann og skål
  • Halsbånd og line
  • Leker
  • Godbiter av ulike slag (det går mer enn du tror)
  • Bur/bil
  • Klær etter været

• Påmeldingen er bindende.
  • Av-melding kan kun skje vederlagsfritt ved bekreftelse med gyldig sykemelding fra lege eller attest fra dyrlege.
  • Kursdeltaker deltar på eget ansvar og er selv ansvarlig for eventuell skade hunden forårsaker.
  • Dersom en skade skulle ramme hund eller fører, kan det ikke fremmes erstatningsansvar overfor arrangøren med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet fra arrangørens side.

Ved spørsmål send gjerne en mail til drobakhundeklubb@gmail.com