Sliter du med passeringer av andre hunder – eller andre forstyrrelser – i hverdagen? Har turen blitt mer ork enn gøy? Da er dette kurset for deg!

På dette kurset trener vi på å mestre ulike øvelser hunden skal kunne i hverdagen. Kurset foregår ulike steder i Drøbak hver uke for å trene i ulike miljøer og med mange forstyrrelser. Kurset passer som en naturlig fortsettelse av våre valpe- og unghundkurs.

På kurset vil vi trene på følgende øvelser i forskjellige miljøer og med mange forstyrrelser:

• Ro og fokus
  • Kontakt og samarbeid
  • Innkalling
  • Gå pent i bånd og passeringer
  • Bli-trening
  • Trening på ulikt underlag

Vi lærer inn øvelsene på en positiv måte med hjelp av godbiter, leker og riktig bruk av stemme og kroppsspråk.

Miljøtreningskurs

Hverdagslydighet i miljø for unge hunder

Har du gått på valpekurs, men synes det er vanskelig å trene på egenhånd? Ønsker du å legge grunnlaget for hyggelige turer med hunden din? Da har vi kurset for deg!

Når Navn
03 apr.
Miljøtrening: Hverdagslydighet for unghunder (onsdager)
Drøbak Hundeklubb