Miljøtrening: Hverdagslydighet for unghunder (onsdager)

Arrangør: Drøbak Hundeklubb
Påmeldingsfrist: 01.04.2024 08:30

Påmelding fra kr 2 000,00 inkl. avgifter

Har du gått på valpekurs, men synes det er vanskelig å trene på egenhånd? Ønsker du å legge grunnlaget for hyggelige turer med hunden din? Da har vi kurset for deg!

Passeringer og forstyrrelser er noe mange synes er vanskelig. På dette kurset jobber vi med nettopp det! Kurset er tilrettelagt for yngre hunder og er en lettere variant av vårt populære miljøtreningskurs. Kurset vil foregå på ulike steder i Drøbak hver uke med fokus på mestring i hverdagen.

På kurset vil vi trene på følgende øvelser i forskjellige miljøer og med mange forstyrrelser:

• Gå pent i bånd og passeringer
  • Innkalling
  • Ro og fokus
  • Kontakt og samarbeid

Vi lærer inn øvelsene på en positiv måte med hjelp av godbiter, leker og riktig bruk av stemme og kroppsspråk.

Kurset holdes i løpet av fem onsdager kl. 19:30 - 20:30

• Onsdag 3. april
  • Onsdag 10. april
  • Onsdag 17. april
  • Onsdag 24. april
  • Onsdag 1. mai

Det vil sendes mail i forkant av hver kursdag med informasjon om hvor dere skal møte opp, ettersom lokasjonen endres fra uke til uke.

Forkunnskaper:

Du kan også delta på dette kurset uten å ha tatt valpe- eller unghundkurs hos oss. Men det er viktig at du og hunden din har en grunnleggende forståelse for hvordan man trener på f.eks. å gå pent i bånd, innkalling og enkle øvelser som sitt og bli da vi på dette kurset ikke fokuserer på nyinnlæring av øvelser.

Hunden bør være fire måneder eller eldre.

Ta med på kurs:

• Halsbånd og line
  • Langline
  • Leker
  • Godbiter av ulike slag (det går mer enn du tror)
  • Klær etter været og godt humør

Instruktører:

Wenche og Mette

• Påmeldingen er bindende.
  • Av-melding kan kun skje vederlagsfritt ved bekreftelse med gyldig sykemelding fra lege eller attest fra dyrlege.
  • Kursdeltaker deltar på eget ansvar og er selv ansvarlig for eventuell skade hunden forårsaker.
  • Dersom en skade skulle ramme hund eller fører, kan det ikke fremmes erstatningsansvar overfor arrangøren med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet fra arrangørens side.

Ved spørsmål send gjerne en mail til drobakhundeklubb@gmail.com