Miljøtreningskurs

Arrangør: Drøbak Hundeklubb
Påmeldingsfrist: 17.01.2024 20:00

Påmelding fra kr 2 200,00 inkl. avgifter

Sliter du med passeringer av andre hunder – eller andre forstyrrelser – i hverdagen? Har turen blitt mer ork enn gøy? Da er dette kurset for deg!

På dette kurset trener vi på å mestre ulike øvelser hunden skal kunne i hverdagen. Kurset foregår ulike steder i Drøbak hver uke, for å trene i ulike miljøer og med mange forstyrrelser. Kurset passer som en naturlig fortsettelse av våre valpe- og unghundkurs.

På kurset vil vi trene på følgende øvelser i forskjellige miljøer og med mange forstyrrelser:

• Ro og fokus
  • Kontakt og samarbeid
  • Innkalling
  • Gå pent i bånd og passeringer
  • Bli-trening
  • Trening på ulikt underlag

Kurset holdes i løpet av fem onsdager kl. 18:30 - 20:00

• Onsdag 17. Januar
  • Onsdag 24. Januar
  • Onsdag 31. Januar
  • Onsdag 7. Februar
  • Onsdag 14. Februar

Det vil sendes mail i forkant av hver kursdag med informasjon om hvor dere skal møte opp, ettersom lokasjonen endres fra uke til uke.

Forkunnskaper:

Det er ingen krav til forkunnskaper men vi anbefaler å ha gått valpekurs eller valp- og unghundskurs i forkant.

Og hunden må være 6 måneder eller eldre.

Ta med på kurs:

• Halsbånd og line
  • Langline
  • Leker
  • Godbiter av ulike slag (det går mer enn du tror)
  • Klær etter været og godt humør

• Påmeldingen er bindende.
  • Av-melding kan kun skje vederlagsfritt ved bekreftelse med gyldig sykemelding fra lege eller attest fra dyrlege.
  • Kursdeltaker deltar på eget ansvar og er selv ansvarlig for eventuell skade hunden forårsaker.
  • Dersom en skade skulle ramme hund eller fører, kan det ikke fremmes erstatningsansvar overfor arrangøren med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet fra arrangørens side.

Ved spørsmål send gjerne en mail til drobakhundeklubb@gmail.com